Tokat'ta OMÜ Standına Yoğun İlgi

Tokat Anadolu Lisesi’nde 2.’si düzenlenen fuara katılan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin(OMÜ) standı yoğun ilgi gördü.

Tokat'ta OMÜ Standına Yoğun İlgi
Tokat Anadolu Lisesi’nde düzenlenen "Eğitim Bilim Kültür ve Sanat Fuarı" törenle açıldı. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah Taştan, Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz ile okul müdürlerinin katıldığı fuarda 13 üniversite stant açtı.

Fuarın açılış konuşmasını yapan Anadolu Lisesi Müdürü Sami Öğüt, Tokat Anadolu Lisesi’nin üniversite sınavında Anadolu Liseleri bazında Tokat’ın en iyi lisesi, üniversiteye yerleştirme konusunda ilk yıl yüzde 60’larda, ikinci yıl ise yüzde 97’lerde olduğunu kaydetti.

Çok sayıda öğrencinin ziyaret ettiği fuarda Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi standı yoğun ilgi çekti. 40. kuruluş yılını kutlayan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ni fuarda Üniversite İletişim Koordinasyon Birimi görevlilerinden Gökhan Çetin ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan Engin Güngör temsil etti. Stantta öğrencilere üniversite hakkında bilgiler ve broşürler verilerek onların soruları cevaplandı.

Fuar 3 gün açık kalacak.
Kaynak: İHA