Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kofçaz Köyleri Sosyal YardımlaşŸma ve DayanışŸma DerneğŸi BaşŸkanı Bahtiyar Ergül, Damızlık, SığŸır YetişŸtiricileri BirliğŸi BaşŸkanı Ali Dermenci'yi ziyaret etti.

Ergül, ziyarette yaptığŸı konuşŸmada, Damızlık, SığŸır YetişŸtiricileri BirliğŸi'nin başŸarılı çalışŸmalarını yakından takip ettiklerini bildirdi.

Dermenci de, ziyaretten duyduğŸu memnuniyeti dile getirerek, üyelerinin ve tüm yetişŸtiricilerin hayvancılık adına en iyi hizmeti alabilmeleri için çalışŸtıklarını kaydetti.

- Yol yapım çalışŸması

Kırklareli Belediyesi yol yapım çalışŸmalarını sürdürüyor.

Belediye BaşŸkanı Mehmet Siyam KesimoğŸlu, yaptığŸı yazılı açıklamada, çalışŸmaların Karacaibrahim Mahallesi'nde sürdürüldüğŸü belirtildi.

Kısa bir sürede 600 ton sıcak asfalt yapmayı hedeflediklerini bildiren KesimoğŸlu, hizmet etmekten mutluluk duyduklarını kaydetti.

- Hayvancılık destekleme ödemeleri yapıldı

Kırklareli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci, 25 bin 453 yetişŸtiriciye, 48 milyon 724 bin 847 lira ödeme yapıldığŸını bildirdi.

Keçeci, yaptığŸı yazılı açıklamada, ​2014 yılı hayvancılık desteklemeleri kapsamında anaç sığŸır, manda, koyun ve keçi desteklemelerinin ödendiğŸini belirtti.

Keçeci, desteklemeden yararlanmak için başŸvuruda bulunan 25 bin 453 yetişŸtiricinin banka hesabına 48 milyon 724 bin 847 lira aktarıldığŸını ifade etti.

Kaynak: AA