Agora AVM 14 Mayıs'ta Açılıyor
Adapazarı Belediyesi’nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı’nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayıs’ta hizmete açılıyor.

Önceliğini can güvenliğine verdiğimiz alışveriş merkezimizde sadece temel için 18 bin ton çimento kullandık. Alışverişi daha keyifli hale getirmek amacıyla çatımızı gün ışığı gören cam ve çelik konstriksüyondan yapmayı tercih ettik. Toplam 102 mağazada 98 marka hizmet verecek. Çocukların da düşünüldüğü alışveriş merkezimizde 1300 metrekarelik kapalı alanda 75 adet farklı oyun grubu bulunuyor. 14 Mayıs’ta açılışı yapılacak olan alışveriş merkezimizde şuan da 15 firma çalışmalarına başladı” dedi.
Adapazarı’nın bulunduğu konum itibarıyla büyüme potansiyelinin yüksek bir şehir olduğunu kaydeden Başkan Dişli, “İlçe nüfusumuz hızla artış gösteriyor. Bu artışla birlikte alışveriş merkezleri de büyük önem taşıyor. Agora Alışveriş Merkezimiz Adapazarlılar’ın alışverişlerini yaparlarken çocuklarıyla eğlenip zamanlarını geçirebilecekleri bir mekan olacak. Birçok ürünün, toplu bir merkezde bir arada bulunabileceği Agora Alışveriş Merkezi, bu yönüyle tüketiciye fayda sağlarken, şehirde yüzlerce kişiye de istihdam sağlayacak” ifadelerini kullandı.
