Hamile Kadın Ve Oğlu Kazada Öldü
Ankara’nın Polatlı ilçesinde işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Kazada yaralanan minibüs şoförü Yunus A. (28), Emine Aracuk (23), Abdullah Aracuk (2) ve Yunus Emre Aracuk Ankara’daki çeşitli hastanelere kaldırılırken, hamile olan Emine Aracuk ve oğlu Abdullah Aracuk, ambulans helikopterle Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ancak Abdullah Aracuk ve hamine annesi Emine Aracuk kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Diğer yaralılar Baran Acaruk (6), Halil Acaruk, Ramazan Acuruk, Mahmut Acaruk, Yusuf Acaruk, Kamran Acaruk ve Salih Karabey Polatlı Duatepe Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaşanan kazanın ardından, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Gazi Karaoğlu yaralıları ziyaret etti.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Karaoğlu, "Bugün kardeşlerimiz bir facianın eşinden döndüler, gerçekten de böyle üzücü bir olay karşısında ne diyeceğimi bilmiyorum. Rabbim tüm kardeşlerimize acil şifalar versin" ifadesini kullandı.
