Başkan Demircan Miniklerle Buluştu

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’la ‘Okulda Buluşalım’ projesi kapsamında bir araya gelen Firuzağa İlkokulu öğrencileri, Cihangir Parkı’nda köpeklerin oyun alanlarına gelmesi nedeniyle rahat hareket edemediklerini belirterek, Başkan Demircan’dan Cihangir Parkı’nda köpeklerin olmamasını istedi.

Başkan Demircan Miniklerle Buluştu
Her zaman vatandaşlarla iç içe olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okulda Buluşalım” projesi çerçevesinde Firuzağa İlkokulu’nda öğrenci ve veliler ile bir araya geldi. Okul bahçesinde öğrenciler ile sohbet eden Başkan Demircan, öğrencilerin talepleri doğrultusunda boğaz turu, sinema ve hamburger sözü verdi. Bu söze öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

“CİHANGİR PARKI’NDA RAHAT HAREKET EDEMİYORUZ”

Sohbet esnasında minik öğrenciler mikrofonu eline alarak isteklerini dile getirdiler. Bir öğrenci, Cihangir Parkı’ndan köpeklerin olması nedeniyle rahat hareket edip, oynayamadıklarını belirterek, “Hayvanların ayrı alanları var ama insanlar hep Cihangir Parkı’nda çocukların alanlarına getiriyorlar köpeklerini. O yüzden biz de Cihangir Parkı’nda köpekleri istemiyoruz” dedi.

Bir öğrenci de ‘Sigaraya Hayır Kampanyası’ yapmak istediklerini söyledi.

Bunun üzerine Başkan Demircan, “Pankart çizin ben de o pankartı okulun çevresine ve bir çok bölgemize astırayım” dedi.

Büyük sevinç yaşayan öğrenciler projeye hemen başlayacaklarını söylediler.

VELİLERLE İSTEKLERİNİ DİLE GETİRDİ

Demircan, okul bahçesinde öğrencilerle kucaklaştıktan sonra velilerle okulun toplantı salonunda bir araya geldi. Sohbet havasında gerçekleşen toplantıya başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, okul aile birliği yöneticileri ve çok sayıda veli katıldı.

Toplantıda veliler, okul ve çocuklarıyla ilgili isteklerinin yanı sıra bölgeyle ilgili düşüncelerini de dile getirdi.

Okulda Buluşalım Projesi sonrası Başkan Demircan, Cihangir’de bölge gezisine çıktı. Vatandaş ve esnafla sohbet edip çay içen Başkan Demircan, daha sonra bölgeden ayrıldı.
Kaynak: İHA