Yurtta Asayiş

Gaziantep'te internet kafede çıkan kavgada yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurtta Asayiş
Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırılan 20 yaşındaki Murat Bağçacı, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bağçacı'nın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin ardından ailesine teslim edildi. Bu arada gözaltına alınan şüpheli Y.G (16), Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Önceki gün, Onur Mahallesi'ndeki bir internet kafede Murat Bağçacı (20) ile Y.G. (16) arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş, arbede sonucu karnından bıçaklanan Bağçacı hastaneye kaldırılmıştı.

- Kilis'te 8 kaçak yakalandı

Elbeyli ilçesinde sınırı geçip Türkiye'ye girmeye çalışan 8 kaçak gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Beşiriye köyü Suriye sınır hattında ülkeye geçmeye çalışan 5 kişi fark edildi. Gözaltına alınan 5 kişi, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Dağ Hudut Karakolu Komutanlığına bağlı ekipler de Çankallı köyü sınır hattında yasa dışı yollarla Suriye'ye geçmeye çalışan Ö.S. ve F.S'yi, Aşağıbeylerbeyi köyü sınır hattında ise S.O'yu yakaladı. Gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edilirken, S.O. ile ilgili işlemlerin sürdüğü belirtildi.

-Diyarbakır'da kaçak sigara operasyonu

Çınar, Bismil ve Hani ilçelerinde 22 bin 770 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında Çınar, Bismil ve Hani ilçelerinde gerçekleştirilen yol kontrollerinde kargo taşıyan kamyonda yapılan aramada 22 bin 770 paket kaçak sigara bulundu. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

- Gaziantep'teki silahlı saldırı

Gaziantep'te bir eğlence merkezine düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Saldırının ardından Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılan 35 yaşındaki Halil Şahin, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şahin'in cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi. Bu arada polis ekiplerinin şüphelilerin yakalanması için başlattığı çalışma devam ediyor.

Önceki gün, Karagöz Caddesi'ndeki bir eğlence merkezine kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda Halil Şahin ve Hamit Koçoğlu (27) yaralanmıştı.

Kaynak: AA