GAÜN'de Piyano Konseri

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi Devlet Konservatuarı kültür ve sanat günleri kapsamında GAÜN Öğr. Gör. Hamdi Hikmet Geçin tarafından “Piyano Konseri” verildi.

GAÜN'de Piyano Konseri
GAÜN Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konserde, J.S. Bach, Fr. Kuhlau, Mozart, F. Chopin, Brahms’tan çok sayıda klasik batı müziklerinden eserler seslendirildi. Otizmli Piyanist Caner Serin’in misafir sanatçı olarak katıldığı konserde Öğr. Gör. Hamdi Hikmet Geçin ile birlikte çaldığı Anton Diabelli’den Sonatin Op.163, No.6 adlı eser ise dinleyenlerden büyük beğeni kazandı.

Öğr. Gör. Hamdi Hikmet Geçin, “GAÜN Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı olarak Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği bizim özümüz olmasına ve ağırlıkta konservatuvarda bu eğitimin verilmesine rağmen, bu konser Klasik Batı Müziği eğitiminin de öğrencilerimize yeteri derecede verildiğini gösteren en önemli konserlerden biri oldu ve olmaya devam edecektir. Bununla da övünüyoruz. Türk Musikisi Devlet Konservatuarı olarak ilk defa piyano konseri veriyoruz. Öğrencilerimiz çok yetenekli ve bizler de onları en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Gecenin sonunda, Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Müdür Vekili Öğr. Gör. Sibel Adıgüzel GAÜN Öğr. Gör. Hamdi Hikmet Geçin’e çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA