Emetli Öğrenciler Polonya'da
Kütahya’nın Emet ilçesinde bulunan Gazi Emet Ortaokulu öğrencileri, Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nın düzenlediği ’Hayat Boyu Öğrenme’ programı kapsamında, Polonya’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Proje kapsamında, 4 öğretmen ve 6 öğrenciden oluşan Gazi Emet Ortaokulu ekibi, Polonya’nın Lodz şehrinde bulunan Marszalka Jozefa Pilsudskiego okulunu ziyaret etti.
Gazi Emet Ortaokulu Müdürü Hüseyin Güler yapılan ziyaretin öğrenciler açısından çok yararlı geçtiğini söyledi.
Güler, “Proje aktiviteleri sayesinde öğrencilerimiz projenin konusu olan Polonya düğün gelenekleri ile Polonya kültür ve tarihini merkezinde gördüler. Biz eğitimcilerde Polonya eğitim sistemini yerinde incelme fırsatı bulduk. Bizleri burada en iyi şekilde ağırlayan tüm Polonyalı yetkililere çok teşekkür ediyorum” dedi.
(MS-EFE)
