Kum Temizliğinde Sıra Altınova'da

Ayvalık Belediyesi yaz sezonu hazırlıkları kapsamında başlattığı kumsal temizliği çalışmalarını Sarımsaklı, Badavut plajlarının ardından Altınova sahilinde devam ettiriyor.

Kum Temizliğinde Sıra Altınova'da
Bu yıl Mavi bayrak almaya hak kazanan Altınova Mahallesi Kum Adası’nda Ayvalık Belediyesi vatandaşların daha temiz bir kumsalda denize girip güneşlenmelerini sağlamak amacıyla kumları özel bir makinayla temizliyor.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Bu sezon ilçemize tatil amaçlı gelen ve ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın daha temiz bir kumsalda güneşlenip denize girmelerini sağlamak amacıyla Ayvalık Belediyesi olarak bir çalışma başlattık. İlçemizin tüm plajlarındaki kumları özel bir araç ile temizleyerek pisliklerden arındırıyoruz. bu çalışmayı belirli aralıklarla tekrarlayacağız. Herkese iyi bir tatil diliyor, Ayvalık’ı tercih ettikleri için de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Temizliğin devam ettiği Kum Adası plajında denize giren vatandaşlar, bu çalışmadan dolayı Ayvalık Belediyesine ve başkan Rahmi Gençer’e çok teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA