Tekirdağ'dan Kısa Kısa

SüleymanpaşŸa Belediyesi, Kılavuzlu Mahallesi'nde dere ıslah çalışŸması başŸlattı.

SüleymanpaşŸa Belediyesi tarafından Kılavuzlu Mahallesi'nin içinden geçen derenin ıslah edilmesi için çalışŸma başŸlatıldı.

Islah çalışŸmalarını inceleyen SüleymanpaşŸa Belediye BaşŸkan Yardımcısı Telat Akköse, Kılavuzlu Mahallesi'nin tam ortasından geçen derenin, yaz, kışŸ en ufak bir yağŸışŸtan sonra taşŸkın oluşŸturduğŸunu belirtti.

Derenin ıslah edilmesini çok önemli gördüklerini ifade eden Akköse, bu çalışŸmaların tamamlanmasının ardından sel ve taşŸkın gibi tehlikelerin önüne geçeceklerini ifade etti.

- Albayrak, ziraat odaları başŸkanlarıyla bir araya geldi

TekirdağŸ BüyükşŸehir Belediye BaşŸkanı Kadir Albayrak, TekirdağŸ ilçelerinin ziraat odaları başŸkanlarıyla bir araya geldi.

BüyükşŸehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşŸtirilen toplantıda, TekirdağŸ'daki tarım ve hayvancılık faaliyetleri konuşŸuldu.

Albayrak, toplantıda yaptığŸı konuşŸmada, BüyükşŸehir Belediyesi'nin tarım ve hayvancılık konularında ciddi projeleri olduğŸunu belirterek, "TekirdağŸ tarımını canlandırmak ve daha da yukarılara taşŸıma adına ziraat odaları ile de dayanışŸma içerisinde olmayı istiyoruz ve birlikte proje üreterek hayata geçirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantıya ziraat odaları başŸkanlarının yanı sıra, TESKİ Genel Müdürü Dr. şžafak BaşŸa ve BüyükşŸehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire BaşŸkanı Hacı Aslan' da katıldı.

Kaynak: AA