İmam mihraptan kaçar mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan paralel yapının başı Fethullah Gülen'e çok sert sözler.

İmam mihraptan kaçar mı?
Hakkari Yüksekova Havalimanı'nın açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fethullah Gülen'e sert sözlerle yüklendi.

'Biz bu ülkede müslümanlar olarak bu duruşu sürdüreceğiz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İnlerine gireceğiz demiştik, inlerine girdik. Bunların imamları var, imam mihraptan kaçar mı? 7 Haziran bilesiniz ki bunları kovalamanın final günüdür. Nereye gitmek istiyorsanız oraya gitme şansınız var' şeklinde konuştu.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

BUNLAR KÜRT KARDEŞLERİMİZİ SEVMİYORLAR
'Ülkemizin tüm şehirlerine rahatça gidebilecekler. Bunu benim Hakkari'li kardeşimden niye esirgediler?

Neden bu havalimanının açılışını yaptırmak istemediler. Bunlar Kürt kardeşlerimizi sevmiyorlar. Bu yaptıkları zulüm değil mi? Açık söylüyorum biz bizi yaratan Allah Kürt kardeşlerimizi de yarattığı için seviyoruz.

YAPIMI ÇOK ÇİLELİ OLDU
Bu havalimanını maliyeti 102 trilyon. Buranın yapımı gerçekten çok çileli ve zor oldu. Er veya geç bitereceğiz dedik ve bitti. Başbakanlığım döneminde buraya tam 4.5 katrilyon yatırım yaptık.

73 KM BÖLÜNMÜŞ YOL VAR
Hastaneler aynı şekilde şimdi Şemdilliye 50 yataklı bir hastahane ile ağız ve diş sağlığı merkezi yapıyoruz. Bugün Hakkari'de 73 km bölünmüş yol var. Hakkari'yi son 12 yılda kazandırdığımız hizmetleri daha önce hiçbir yerde görmediniz.

ONLAR SADECE TEHDİT ETMEYİ BİLİRLER
Biz istismar siyaseti değil, hizmet siyaseti yapıyoruz. Hakkarilileri bugüne kadar istismar edenlerin hizmetini görmedik, görmeyeceğiz.

Hakkarilileri istismar edenlerin bugüne kadar şehir için bir yatırımlarını göremedik. Çünkü onlar sadece tehdit etmeyi bilirler. Örgüt ve güdümündeki partinin bölgede halka yaptığı baskıyı biliyoruz.

Elimde Kürtçe Kur'an meali var. Dediler ki bundan 1 tane bastırıldı. Diyanet bundan 10 bin tane bastırdı. Ama bundan rahatsız oluyorlar, niye? Diyanet'i kaldıracağız diyorlar.

İNLERİNE GİRECEĞİZ
Biz bu ülkede Müslümanlar olarak bu duruşu sürdüreceğiz. İnlerine gireceğiz demiştik, inlerine girdik. Bunların imamları var, imam mihraptan kaçar mı?

7 Haziran bilesiniz ki bunları kovalamanın final günüdür.

Nereye gitmek istiyorsanız oraya gitme şansınız var.'