Canik'ten Vergi Uyarısı
Canik Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Abdurrahmanoğlu, ilk taksiti için ödeme süresi 31 Mayıs’ta sona erecek olan Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV), Emlak Vergisi ve Reklam Vergisi’nin ödenmesi konusunda vatandaşları uyardı.

VEZNELER HAFTA SONU AÇIK
Vatandaşlardan isteklerinin vergilerini ödemeleri olduğunu ifade eden Abdurrahmanoğlu, "Ayrıca son günlerde yoğunluk yaşanmaması ve ödemelerin daha rahat yapılabilmesi için vergi ödeme işlemi son ana bırakılmamalı. Halkımız vergilerini zamanında ödemeleri halinde hiç bir sıkıntı yaşamıyor. Belediyede bulunan veznelerimiz hafta sonu açık olacak” diye konuştu.
Canik’in her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe konumunda olduğuna da dikkati çeken Abdurrahmanoğlu, "Buna bağlı olarak konut sayımızda her geçen gün artış gözleniyor. Halkımız, mahallelerine ve evlerinin önüne yapılan hizmetlerin belediyeye ödedikleri vergilerle olduğunu bilmeli. Bu da toplumumuzda vergi bilincinin yerleşmesiyle olacaktır" şeklinde konuştu.
