Manisa'da 'Özgecan Aslan' Adına Park Açıldı
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde açılan bir parka Özgecan Aslan ismi verildi.

Çelik, "Anne ve babası 2 gün önce umreden gelmişler. Onlara Şehzadeler Belediye Meclisinde böyle bir ortak karar aldığımızı ve yeni yaptığımız bir parka ismini verdiğimizi söyledik. Onun için Kuran okuyup hayır duada bulunacağımızı ifade ettim. Çok duygulandılar" dedi.
Özgecan Aslan'ın Türk milletinin yüreğinde yaşamaya devam edeceğine söyleyen Çelik, bu ismin unutulmaması çabasına ortak olduklarını söyledi. Çelik, şöyle konuştu:
"Biliyoruz ki kendisi adına birçok hayırlar yapılıyor, güzel eserlere ismi veriliyor. O'nun ismi bu ülke yaşadığı sürece yaşayacak, katilleri ise her zaman nefretle anılacaktır. Bundan sonra çirkin hadiselerin yaşanmamasını temenni ediyoruz. Buradaki park, 2 bin metrekareden oluşuyor. Tamamını belediye ekiplerimizce yaptık."
