Burdur'da 150 Kişi AK Parti'ye Katıldı

Bucak ilçesinde Demokrat Parti'den istifa eden 150 kişiye, AK Parti rozeti takıldı.

Burdur'da 150 Kişi AK Parti'ye Katıldı
İlçedeki bir restoranda düzenlenen törende konuşan AK Parti Burdur milletvekili adayı Reşat Petek, partisinden istifa ederek AK Parti'ye katılan Demokrat Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Ethem Şener ve 149 kişiye teşekkür etti.

Petek, Türkiye'de vesayetle mücadelede zaman zaman kitle hareketleri yapıldığını söyledi. Bu hareketlere bakıldığında üç fotoğrafın görüldüğünü belirten Petek, "Bunların başında merhum Adnan Menderes, merhum Turgut Özal ve şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vardı. 3 önemli isim Türkiye'deki vesayete, baskılara ve her türlü dayatmalara karşı mücadele vermiştir. Üç kahramanın yan yana isimlerini dalgalandırdık" dedi.

Petek, gençlerin AK Parti çatısı altında mücadeleye devam etme kararı almakla kendi özlerine, davalarına ve misyonlarına uygun hareket ettiklerini söyledi.

Gençlerin, kadınların AK Parti'de birlikte mücadele kararı alınmasının kutlanacak bir davranış olduğunu ifade eden Petek, "Mahkemelerle Menderes'i idama götürenlere karşı hukuk mücadelesi, adalet mücadelesi veriyoruz. Onun için demokratız, onun için hem muhafazakar kendi kültür ve değerlerimize saygılı, aynı zamanda sandığa ve milletin iradesine son derece önem veren bir anlayışla bu mücadeledeyiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Demokrat Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçenlere rozet takıldı.

Törene, AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal ve partililer katıldı.

Kaynak: AA