Beyoğlu'nda Açık Hava Tiyatrosu

AK Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen tiyatro etkinliği büyük ilgi topladı.

Beyoğlu'nda Açık Hava Tiyatrosu
AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı tarafından tertiplenen etkinlik, Beyoğlu’ndaki Çıksalın meydanında açık havada kurulan sahnede gerçekleşti. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın da katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Selamlama konuşması sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demircan, “Beyoğlu bir kültür sanatın merkezi. Beyoğlu’nda öyle bir üslup gelişsin istedi ki arkadaşlarımız Tiyatro’yu, Kültürü, sanatı kullanarak insanları eğlendirerek mesajlarını verme denemesini yapıyorlar. Bu anlamda tiyatrocu bir grup kardeşimiz ‘Vay be’ isimli tiyatro yazmış. Ben izledim. Çok başarılı. Belki demokrasi için toplumun şöleni diyoruz. Herkesi kucaklayan, dilini doğru organize etmiş ve herkese ulaşabilen en etkin cümleleri oluşturacağı üslupları geliştirmek açısından başarılı diye düşünüyorum. Bundan sonra bu vesileyle seçim propagandasın da yeni bir üslupla gelişmiş olacağız” dedi.

Beyoğlu Çıksalın meydanında gerçekleştirilen tiyatro oyununu izlemeye gelen vatandaşlar sergilenen tiyatrodan oldukça memnun kaldıkları görüldü.

Kaynak: İHA