Sporda Vefa Gecesi Düzenlendi

Kayseri Spor Adamları Derneği tarafından Kayseri Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda ‘Sporda Vefa Gecesi’ düzenlendi.

Sporda Vefa Gecesi Düzenlendi
Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde verilen kokteylin ardından başlayan gece, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Hayatını kaybeden spor adamları için hazırlanan slayt gösterisinin izletilmesinin ardından gecenin açılış konuşmasını yapan Kayseri Spor Adamları Halil Severcan, "Buraya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Aslı olan hoş bir seda bırakmak. İçimizde dünya şampiyonları var, dünya şampiyonlarının ameliyatını yapan doktorlar var, başkanlar var, genel kaptanlar var. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Daha sonra gecede konuşan Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki ise, uzun yıllardır görmediği insanları gördüğü için duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Güzel bir gece, Allah razı olsun düşünenlerden. Vefa iyi bir duygu, İstanbul’da bir semt adı olmasa gerek. Burada yıllardan beri görmediğimiz büyük ağabeylerimizi gördükçe mutlu oluyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu tarafından spor adamlarına plaketleri verildi.

Kaynak: İHA