Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır'da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman’dan hava yoluyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır havalimanından Cumhurbaşkanlığı’na ait otobüsle ayrılan Erdoğan, kendisini karşılamaya gelirken düşen kız çocuğunu otobüse çağırıp bir süre sohbet ettikten sonra oyuncak verdi.

Erdoğan’ı daha önce de karşılamaya geldiğini belirten Tekosin Duvar, bu defa görüşmenin gerçekleştiğini ve bundan dolayı da çok mutlu olduğunu söyledi.
Duvar, otobüse ulaşmaya çalışırken koştuğu bir sırada ayakkabısının çıkıp yere düştüğünü belirterek "Cumhurbaşkanı bu durumu fark edip otobüsü durdurdu ve beni yanına çağırdı. Cumhurbaşkanı ile görüştüğüm için çok mutluyum. Bana kartını verdi, daha sonra aramamı istedi. Onunla konuştuğum için çok mutluyum" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır Valiliğini ziyaret ettikten sonra İstasyon meydanında toplu açılış törenine katılarak halka seslenmesi bekleniyor.
