Başkan Üzülmez Mutluluklara Ortak Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Kartepelilerin mutlu günlerine ortak oldu.

Başkan Üzülmez Mutluluklara Ortak Oldu
Katıldığı cemiyetlerde bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlerin nikah akitlerini gerçekleştiren Başkan Üzülmez, sünnet ve düğün cemiyetlerine de katıldı.

Kartepe İlçesinde DSC Otomotiv çalışanı Çepni Mahallesi sakinlerinden Gökhan Çepil ile ev hanımı Fatma Çepil çiftinin 2 çocuğundan tek erkek evlatları olan Fatih İbrahim sünnet oldu. Suadiye İlkokulu anasınıfı öğrencisi Fatih İbrahim Çepil’in erkekliğe ilk adımını attığı sünnet cemiyetine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de katıldı.

Süleyman Çepil ve Cafer Demir’in de torunu olan Çepil Ailesinin evlerinin bahçesinde düzenlenen sünnet cemiyetinde başkan Üzülmez delikanlılığa ilk adımını atan Fatih İbrahim’e geçmiş olsun dilekleri eşliğinde takısını taktı. Çepil Ailesi, bu mutlu günlerinde heyecanlarına ortak olan ve kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Üzülmez’e teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepeli gençler Meryem ve Cemal’in nikahını kıydı. Şefkatiye Mahallesi sakinlerinden emekli Kazım Pir ile ev hanımı Fethiye Pir çiftinin zarif kızları Meryem hayatını, Ataşehir Mahallesi’nde oturan kamyon şoförü İsmail Kılıç ile ev hanımı Zaide Kılıç çiftinin serbest elektrikçilikle uğraşan çocukları Cemal Kılıç ile birleştirdi. Pir ve Kılıç ailelerini bu mutlu gününde Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de yalnız bırakmadı. Ataevler Kültür Merkezi’ndeki bir ömür birlikteliğe evet diyen Meryem ve Cemal’in nikahını Başkan Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini Nuri Batu, Ali Bayrak, Abdullah Yıldız ve Şükrü Arslan yaptı. Başkan Üzülmez, mutluluk dilekleri eşliğinde evlilik cüzdanını da geline verdi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bir ömür birlikteliğe evet diyen Tuğba ile Emrah Atabaş’ın düğün cemiyetine katıldı.

Erdal ve Emine Keskin çiftinin zarif kızları Tuğba ile Yakup ve Zehra Atabaş çiftinin yakışıklı çocukları Emrah ile evlendi. Uzunçiftlik Kültür Merkezi’ndeki düğün cemiyetine her iki ailenin dost ve akrabalarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu da katıldı.

Kartepeli gençlere mutluluk dileyen Başkan Üzülmez, Keskin ve Atabaş Ailelerini de tebrik etti.

Kartepelilerin mutlu günlerine ortak olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İbrikdere Mahallesi sakinlerinden Likos ve Bayraktar Ailelerinin düğün cemiyetini de katıldı.

Serbest meslek sahibi Mehmet ve Güllü Likos çiftinin çocukları aynı mahalleden Osman ve Hanife Bayraktar çiftinin zarif kızları Neslihan ile evlendi. Bağdat Mahallesi Sosyal Tesisleri’ndeki açık hava düğününde mahalle sakinlerinin coşkusuna Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de ortak oldu. Gençlere takısını takan ve iki cihan saadeti dileyen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Likos ve Bayraktar Ailelerini de tebrik etti.
Kaynak: İHA