Dooıng İle Sahada İş Yönetmek Daha Kolay

Çalışanların konumu belirleyip işleri dağıtmak için geliştirilen ’Dooing’ uygulaması ile saha operasyonlarında iş yönetmek kolaylaştırıldı.

Yeni nesil ’Mobil saha yönetim’ sistemi Dooing, çalışanların konumunu belirleyip işleri dağıtmayı kolaylaştırmak üzere geliştirilmiş. Şirket yetkilileri uygulama ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Saha operasyonlarınızı gizli servisler gibi yönetebileceğiniz Dooing uygulaması. Farklı konumlarda yapılacak bir çok işiniz olduğunda ekibinizi yönetmek her zaman zordur. Yapılacak işe en yakın personelinizi bulmak veya iş ile ilgili durumu öğrenmek bazen gerçekten de çok zor olabiliyor. Dooing saha görevine en yakın personelinize işi vermenizi sağlar ve görev yerine ulaştığında size haber verir. Aynı zamanda eş zamanlı olarak görevlerinizin ve personelinizin harita üzerindeki dağılımını da görebilirsiniz".

Dooing ekibinin öncelikli olarak ABD pazarında uygulamaya başladığı yeni nesil ’Mobil saha yönetim” sistemi dünyanın birçok ülkesinde tercih edilen bir sistem olarak öne çıkıyor. Özellikle servis ve kurulum hizmeti sağlayan firmaların yoğun olarak tercih ettiği sistem, organizasyon içerisinde haberleşme, verimliliği artırma, işin gelişimine yardımcı olma ve müşteriyi bilgilendirme gibi konularda fayda sağlıyor.

Dooing aylık sabit fiyat sistemi ile çalışıyor. Uygulama 3 kullanıcıya kadar ücretsiz.
Kaynak: İHA