Çanakkale'den Kısa Kısa

LJanakkale Belediye BaşŸkanı ǜlgür Gökhan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çanakkale'den Kısa Kısa
Gökhan, 19 Mayıs'ın milletin benliğŸini bağŸımsızlık bayrakları altında tüm dünyaya duyurduğŸu günün başŸlangıcı olduğŸuna işŸaret ederek, şŸunları kaydetti:

"Türk milletinin destanlar yazdıran azmi, inancı ve gücü, bağŸımsızlık mücadelesi veren diğŸer milletlere de örnek olmuşŸ, güç vermişŸtir. Tarihe Türk'ün adını mucize zaferlerle yazdırmışŸ, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşŸlarını sonsuz saygı, minnet ve özlem ile anıyor, bağŸımsızlığŸımızın bekçisi Türk gencinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum."

- Belediyeye ziyaretler

LJanakkale Belediye BaşŸkan Vekili Ali Uyanık, Eczacılar Odası yönetimi, gençlik temsilcileri ve LJanakkale Masalcılar BuluşŸması ekibini ağŸırladı.

Uyanık ilk olarak Eczacılar Günü kapsamında Eczacılar Odası BaşŸkanı Jale Karaata ve yönetim kurulunu ağŸırladı.

Gençlik Haftası kapsamında kentteki gençler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ile Uyanık'ı ziyaret etti. Gençlerin çiçek takdim ettiğŸi Uyanık, hafta kapsamında gerçekleşŸecek etkinliklerle ilgili bilgi aldı, heyete çeşŸitli hediyeler verdi.

Uyanık'ın son konukları ise LJanakkale Masalcılar BuluşŸması ekibi oldu.

Ekip, Uyanık'a uğŸurlu olduğŸuna inanılan şžahmeran figürlü tablo hediye etti.

Kaynak: AA