Başbakan Davutoğlu'na Pankartlarla Karşılama

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bursa mitinginin ardından Kuvayi Milliye Meydanı’ndaki mitingini gerçekleştirmek üzere Balıkesir’e geldi.

Başbakan Davutoğlu'na Pankartlarla Karşılama
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bursa’da gerçekleştirdiği mitingin sonrasında helikopterle akşam saatlerinde Balıkesir’e geldi. Balıkesir Havaalanı’na inen Davutoğlu ve beraberindekiler, konvoyla Kuvayi Milliye Meydanı’na hareket etti. Yolunu kesen vatandaşların çocuklarına oyuncak dağıtan Başbakan Davutoğlu, sevgi gösterileri ile karşılandı.

Davutoğlu, otobüsün camından Balıkesir halkını selamladı. Dün akşam saatlerinde son hazırlıkların tamamlandığı miting alanı ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Miting alanında bulunan ve üzerlerinde “Ecdadının Ruhu Ümmetin Umudu Hoş Geldin Davutoğlu”, “Yeni Türkiye Yeni Güç, Hedef 2023”, “Sen Yorma Bu Bedeni, Bu Millet Biliyor Uğruna Kefen Giyeni, Takmıyoruz Biz Ne Kemal’i, Ne Gülen’i, Dik Dur Eğilme ki, Bütün Dünya Bilmeli, Yeniden Doğuyor Osmanlı Devleti”, “Bize Her Yer Türkiye”, “Daima Adalet, Daima Kalkınma”, “Haydi Şimdi Osmanlı’ya Götür Bizi Ahmet Hoca” yazılı afiş ve pankartlar dikkat çekti. Miting öncesinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, halkı selamladı ve konuşma yaptı. Miting alanını dolduran binlerce Balıkesirli vatandaşın heyecanlı bekleyişi sürüyor.

Kaynak: İHA