Çerkezköy Kaymakamı Kubilay'dan Tsd Çerkezköy Şubesine Başarı Belgesi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret ederek başarı belgesi verdi.

Çerkezköy Kaymakamı Kubilay'dan Tsd Çerkezköy Şubesine Başarı Belgesi
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Engelliler Haftası dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret etti. Dernek üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Kubilay, "Başkan Hayrettin Çetinkaya ve yönetiminin birlik ve beraberlik içinde özverili şekilde sürdürdükleri çalışmaları farkındalık oluşturuyor. Onların çalışmalarının farkındalık oluşturması engelli kardeşlerimizin moral ve motivasyonlarını daha da yükseltmesine vesile olmaktadır" dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin dernek üyelerine çeşitli dallarda eğitim vererek onları yaşama daha sıkı bir şekilde bağlanmalarını sağladıkları için dernek başkanı ve yönetimini tebrik eden Kaymakam Kubilay, "Eğitim, hayatımızın vazgeçilmez ve önemli bir parçasıdır. Bu derneğimizde de dernek üyelerine yönelik sürdürülen eğitimler bizleri çok mutlu ediyor. Bir eğitim kurumu gibi çalışıyorsunuz. Sizleri bu nedenle de tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz. Sizlerin nezdinde engelli kardeşlerimizi ve ailelerinin de Sakatlar Haftasını tebrik ediyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum" diye konuştu.

Ziyaretten dolayı Kaymakam Kubilay’a teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, "Öncelikle bizleri ziyaret ederek onurlandıran Kaymakamımız Metin Kubilay beye bizleri unutmadıkları için şahsım, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Dernek yönetimi olarak bizim amacımız engelli ve engelli ailelerini ve de engelli yakınlarını sosyal hayata kazandırmak, onlara yardımcı olmaktır. Onların moral ve motivasyonunu yüksek tutmak için özverili bir şekilde çalışıyoruz. Dernek olarak çok güzel bir ekibimiz var. Yönetim kurulumuzda yer alan tüm arkadaşlarımız kendi görev alanları içerisinde daha iyi ne yapabiliriz diye çalışmakta ve bizim bu ekip ruhu çalışmalarımız bizleri daha iyi işler yapmamızı sağlıyor" dedi.

Kaynak: İHA