AK Partili Taşkesenlioğlu'na, Oltu'da Büyük İlgi

AK Partili Zehra Taşkesenlioğlu bir günlük aranın ardından seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Oltu ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Taşkesenlioğlu, vatandaşların sorunların dinledi. Oltuluların büyük ilgi gösterdiği Taşkesenlioğlu, “Kimse bu milleti ve bizleri bu yürüyüşten alıkoyamaz” dedi.

AK Partili Taşkesenlioğlu'na, Oltu'da Büyük İlgi
Ak Parti Erzurum milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu seçim çalışmalarını Oltu ilçesinde sürdürdü. Güne ilk olarak Oltu ilçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek başlayan Taşkesenlioğlu, seçim çalışmaları hakkında partililerle fikir alışverişinde bulundu.

Taşkesenlioğlu beraberinde Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve partililer ile ilçede sevgi yürüyüşü düzenleyerek vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Taşkesenlioğlu, destek istedi.

“KADINLAR, TOPLUMSAL HAYATIN TEMEL DİREĞİDİR”

Oltu’da evlerde toplanan kadınlarla bir araya gelen Taşkesenlioğlu’nu Oltulu kadınlar adeta bağrına bastı. Samimi bir ortamda sohbet havasında kadınların isteklerini dinleyen Taşkesenlioğlu, Ak Parti hükümetinin kadınlara verdiği önemi anlattı. Kadınların, toplumsal hayatın olduğu kadar ailelerin de temel direği olduğunu hatırlatan Taşkesenlioğlu:

“AK Parti olarak iktidarlarımız döneminde kadınlarımıza hak ettikleri değeri verdik ve ülkemizin gelişme sürecinde rollerini güçlendirdik. Bunun en güzel örneği Erzurum’dan bir kadın milletvekilinin olması değil midir? Artık kadınlarımız mecliste daha güçlü temsil ediliyorlar. Yeni dönemde de Kadın istihdamına yönelik getirdiğimiz istihdam teşviklerinin devamını sağlayacağız” diyerek kadınların Ak Parti’ye olan güveninden şüphe duymadıklarını sözlerine ekledi.

Taşkesenlioğlu ev sohbetlerinin ardından ilçede düzenlenen bir kermese katıldı.

Burada da kadınlarla sohbet eden Taşkesenlioğlu, daha sonra Ak Parti Oltu Kadın Kolları’nın düzenlediği Kutlu Doğum programına katıldı.

Kaynak: İHA