MHP lideri Bahçeli Çorum'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti ve CHP seçmenine seslenerek, “AK Parti’ye oy veren kardeşim ülke kötüye gidiyor. Tarafgirle hareket edecek vakit kalmadı. AK Parti aldığı oyları kötü kullandı. Ülken için milletin için geleceğin bu defa birlikte yürüyelim. CHP’ye oy verenler gelin bu defa bizimle yürüyün” dedi.

MHP lideri Bahçeli Çorum'da
MHP lideri Bahçeli Çorum'da
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Çorum'a geldi. Abide meydanında halka hitap eden MHP Lideri, seçimlerde tüm seçmenlerden MHP'ye destek olmalarını istedi.

Konuşmasında AK Partili ve CHP'li seçmene seslenen Bahçeli, “AK Partiye oy veren kardeşim ülke kötüye gidiyor. Tarafgirle hareket edecek vakit kalmadı. AK Parti aldığı oyları kötü kullandı. Ülken için milletin için geleceğin bu defa birlikte yürüyelim. Bunlarda ümit hayır yoktur. CHP'ye oy verenler gelin bu defa bizimle yürüyün. Karasızlar boşuna zaman kaybetme. MHP bil ki seninle senin yanındadır. O halde bizimle yürümek MHP'yi iktidar taşımak için oy verecek misiniz. Mührünüzü 3 hilale vuracak sımınız?” dedi.

Bahçeli, partisinin seçim beyannamesi hakkında açıklamada bulunduktan sonra Amasya' mitingi için Çorum'dan ayrıldı.

MHP lideri Bahçeli Çorum'da

MHP lideri Bahçeli Çorum'da
Kaynak: İHA