Aşiretlerden AK Parti'ye Destek

Ağrı’nın Patnos ilçesindeki Pinaşi, Atmaneki, Hemdki ve Marhury aşiretlerinin ileri gelenleri, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’yi destekleyeceklerini açıkladılar.

Aşiretlerden AK Parti'ye Destek
Patnos ilçesinde düzenlenen programlara katılan AK Parti Ağrı milletvekili adayları Abdullah Atalay, Yılmaz Ensaroğlu ve Halil Özyolcu, daha sonra aşiret mensupları ile bir araya geldiler. Bölgede “Çar Bav” olarak bilinen Pinaşi, Atmaneki, Hemdki ve Marhury aşiretlerinin ileri gelenleri ve aşiret mensuplarıyla sohbet eden milletvekili adayları, AK Parti’yi destekleme kararından dolayı herkese teşekkür ettiler. AK Parti’nin her seçimde olduğu gibi bu seçimden de güçlenerek çıkacağını belirten Ağrı Milletvekili Adayı Abdullah Atalay, aşiretlerin katılımı ile daha da güçlendiklerini söyledi.

Yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Atalay, “AK Parti olarak 13 yıldır ülkemizin insanlarına eşit ve adaletli hizmet veriyoruz. Bunları yaparken de hep Hakk’ı ve haklıyı savunduk. Bunun sonucunda da partimiz katıldığı her seçimden, bir önceki seçimden daha fazla oy alarak halkımızın tercihi olmuştur. Türkiye’nin her ilinde olduğu gibi şehrimizde de partimize yapılan yeni katılımlar, partimize olan teveccühün her geçen gün arttığının bir göstergesidir. Bu teveccühe layık olmak için, milletten aldığımız bu güçle gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından AK Parti’ye destek olmak için söz veren aşiretlerin ileri gelenleri, milletvekili adayları ile birlikte parti seçim bürosuna kadar yürüdü.
Kaynak: İHA