AK Parti'nin Denizli Mitingi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "7 Haziran seçimlerinde milletin partisi, milletin hizmetkarı, milletin kurduğu AK Parti ve diğerleri seçime girecek. AK Parti ve diğerleri vardır. Artık onları bir tek isimle çağırıyoruz; CHDP" dedi.

AK Parti'nin Denizli Özay Gönlüm Meydanı'nda düzenlenen mitinginde halka seslenen Zeybekci, Denizli'de 2004'de yola çıkarken kentin hak ettiğini alacağını ve Ege'nin vizyon kenti olacağını söylediklerini, 2009'da da Türkiye'nin parlayan yıldızı olma sözü verdiklerini hatırlatarak, Denizli'nin artık dünya kentleriyle karşılaştırılır hale geldiğini belirtti.

"Bu kardeşleriniz sizi hiç pişman etti mi, başınızı öne eğdik mi, verip tutmadığımız tek sözümüz var mı?" diyen Zeybekci, kentin her sokağında başı dik dolaşabilecek tek partinin AK Parti olduğunu dile getirdi.

Seçimlere "AK Parti ve diğerleri olmak üzere iki partinin girdiğini" savunan Zeybekci, şöyle devam etti:

"7 Haziran seçimlerinde milletin partisi, milletin hizmetkarı, milletin kurduğu AK Parti ve diğerleri seçime girecek. AK Parti ve diğerleri vardır, Allah'ın izniyle milletin devamlı değerlerine sahip çıkan, sizin karşınıza her daim projelerle çıkan, her daim verdiği sözleri tutan AK Parti ve bir de milletin değerleriyle savaşan, milletin her türlü kıymetli değerine karşı savaş açan diğerleri var. Artık onları bir tek isimle çağırıyoruz; CHDP. İsimleri tek, CHDP onlar ama Allah'ın izniyle millet kazanacak, milletin değerleri kazanacak. Onların yalanları, iftiraları, palavraları kaybedecek. Milletin partisinin projeleri ve hizmetleriyle çocuklarımızın geleceği kazanacak."

Denizli'nin siyasette de lider bir şehir haline geldiğini ifade eden Zeybekci, bu seçimlerde iktidarın değişmeyeceğini, yapılan anketlerde bunu CHP'lilerin de kabul ettiğini söyledi.

Zeybekci, "7 Haziran, Denizli'mizin önüne altın fırsat getiriyor. Denizli siyasetin lider şehirlerinden biri olmaya devam edecek mi? Hükümet değişmeyecek, AK iktidar devam edecek. Öyleyse 7 Haziran seçimlerinde iller arasında yarış olacak. Denizli, şöyle bir döndürüp baktırıp tüm Türkiye'yi imrendirecek mi?" diye konuştu.

Zeybekci, konuşmasını Necip Fazıl Kısakürek'in "Zindandan Mehmede Mektup" şiirinden bir dizeyi, mitingi izleyenlerle birlikte okudu.

Kaynak: AA