Milletvekili Kalaycı'dan 'Devlet'Sözü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, kapanan beldelerin partilerinin iktidarında yeniden açılacağını vererek, "Genel başkanımız bunun sözünü verdi. Bu söz ’Devlet’ sözüdür" dedi.

Milletvekili Kalaycı'dan 'Devlet'Sözü
MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Kalaycı, 4. sıra adayı Hüseyin Oprukçu ile partililer Doğanhisar İlçesinde Anıt Meydanı’nda kurulan pazarı ziyaret ederek esnafla sohbet etti. Ziyarette konuşan Mustafa Kalaycı, "Gördük ki, Doğanhisarlı hemşehrilerimiz kararını vermiş. MHP’ye tam destek verme sözü veriyor tüm hemşerilerimiz, Allah’a şükürler olsun. Burada Belediye Başkanı Abdullah Koç verdiği hizmetlerle Doğanhisarlıların takdirini kazanmış, kısa sürede verdiği sözleri yerine getirmiş. Hemen arkamızda yoğurt pazarını güzel bir şekilde yapmış ve kadınlarımızı yağmurdan kurtarmış. Daha inşallah nice hizmetler yapacağız. ,Tabi ki hemşehrilerimizin genel sıkıntısı ekonomi. Ekonomide büyük durgunluk var. Bugün ilçe pazarı olmasına rağmen pazar yeri boş. İnsanımızda para yok, köylümüzde para bırakmadılar. İnşallah MHP hem köylümüzü hem ilçemizde yaşayan insanımızı ayağa kaldıracak. Başta mazotu 1 lira 75 kuruş yapıp üreticiyi rahat ettirecek, çiftçiyi rahat ettirecek, ucuz girdi alması yoluyla daha fazla üretme, daha fazla kazanma imkanı sunacak. Bizim tek hedefimiz üreten kesim. Üreten kesimin maliyetlerini düşüreceğiz. Bu şekilde hem üreticimiz hem esnafımız para kazanacak geliri artacak. Doğanhisar’da yaptığımız çalışmalardan çok memnunuz. İnşallah 7 Haziran’da bunun sonuçların alacağız” şeklinde konuştu.

"KALAYCI’DAN DEVLET SÖZÜ"

Mustafa Kalaycı’nın konuşmasının ardından bir kişi yanına gelerek kapanan belde belediyelerinin tekrar açılmasını istedi. Kalaycı bunun üzerine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçim beyannamesinde de açıkladığı beldelerin yeniden açılması vaadini hatırlatarak, "Sayın Genel Başkanımız bu sözü verdi. Kapanan belediyeler tekrar açılacak, köylerimiz tekrar tüzel kişiliğine kavuşacak. Bu söz ’Devlet’ sözüdür. Allah’ın izniyle bunu da yapacağız” dedi.

Kaynak: İHA