Güyüzlüler Derneği Gönül Sofrasında Buluşturdu
Günyüzülüler Derneği tarafından ilçenin tanıtımı için ortak etkinlik oluşturmayı amaçlayan Gönül Sofrası’nın ikincisi gerçekleşti.

Günyüzülüler Derneği Başkanı Engin Çapar, yaptığı konuşmada, kurulan gönül sofrasında bulunan herkesin derneğe bir şekilde destek olduklarını belirtti.
Başkan Çapar, Eskişehir’de yaşayan Günyüzülüler olarak gerçekleştirmeye çalıştıkları tüm etkinliklerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.
Çapar, “Şehrimizdeki tüm sivil toplum kuruluşları ile tüm siyasi parti temsilcilerimizle ortak hareket ederek, şehrimize değer katmak arzusundayız. Bugün de bizlerle birlikte olarak sorunlarımızı paylaşabildiğimiz ve ortak hareket etme sözü aldığımız başta Eskişehir milletvekilimiz ile sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza tüm Günyüzülüler adına teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.