Belediyenin Denetimleri Arttı

Edirne Belediyesi başlayan turizm sezonu nedeniyle esnaf denetimlerini artırdı.

Belediyenin Denetimleri Arttı
Belediye Sağlık İşleri Birimi ekipleri ile zabıtanın ortak yürüttüğü denetimlere Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu da eşlik ediyor.

Özellikle yiyecek satan esnafın kontrol edildiği denetimlerde, eksikleri bulunanlar uyarılıyor, devamı halinde caza uygulanıyor.

Tanrıkulu, denetimleri değerlendirmesinde kontrollerin aralıksız sürdüğünü söyledi.

Turizm hareketliliğinin arttığı son günlerde kente gelen misafirlere en kaliteli hizmeti sunmak için her kesimin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesinin şart olduğunu ifade eden Tanrıkulu, "Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan'ın talimatları doğrultusunda, esnaf eğitimlerimizi ve denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Başkanımız Recep Gürkan, esnafımızın eğitim ve denetimlerine büyük önem gösteriyor. Edirne Belediyesi olarak bizlerde, Edirne'nin kültür ve turizm kenti olmasıyla birlikte turizm sezonunun açılması ile birlikte kentimize gelen ziyaretçilerin ve tabi ki halkımızın sağlıklı gıda tüketimlerini sağlamak amacıyla, esnaf denetimlerimizi aralıksız ve daha da sıklaştırarak sürdürüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA