Başbakan Yardımcısı Akdoğan Gençlerle Buluştu

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu AK Parti Gençlik Buluşması programında gençlerle bir araya geldi. Akdoğan, “Sizler çok büyük bir oyunu bozdunuz. Türkiye’de, eğer sizler oyunu bozmasaydınız, bugün AK parti iktidarı yoktu” dedi.

Ankara ATO Congresium’da Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in katılımıyla gerçekleştirilen, “Gençlik Buluşması” programına gençlerin ilgisi büyük oldu. Programa AK Parti Milletvekilleri, Milletvekili adayları, AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilat üyeleri ve çok sayıda AK Partili genç katıldı.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan gençlere seslendiği konuşmasında, “Sizler Asım’ın neslisiniz, sizler Fatih’in torunlarısınız, sizler Erdoğan’ın gençliğisiniz, sizler Davutoğlu’nun gençliğisiniz sizleri seviyoruz, iyi ki varsınız. Sizler AK Parti’nin geleceğisiniz, sizler Türkiye’nin geleceğisiniz” ifadelerini kullandı.

"MENDERES’İ ASTINIZ, ÖZAL’I ZEHİRLEDİNİZ ERDOĞAN’I YEDİRMEYİZ"

“Sizler çok büyük bir oyunu bozdunuz. Türkiye’de, eğer sizler oyunu bozmasaydınız, bugün AK parti iktidarı yoktu” diyen Akdoğan, “Türkiye’de toplumsal bir isyan başlatıldı. Adına ‘Gezi Olayları’ dediler. Herkes suspus oldu. Büyük bir dalga geliyordu. Kimse fark etmedi, sadece siz fark ettiniz. Bir afiş hazırladınız hatırlıyor musunuz? ‘Yedirmeyiz’ yazıyordu. Ben televizyona çıktım, dedim ki, ‘Menderes’i astınız, Özal’ı zehirlediniz Erdoğan’ı yedirmeyiz’ dedik. İşte o zaman herkes fark etti. Siz oynanan oyunu bozdunuz. İnşallah 7 Haziran’da da gençler bu oyunu bozacak. Seçme seçilme yaşını 18 yapalım dedik, ortalığı ayağa kaldırdılar. MHP basın toplantısı düzenledi.

Yanlarına gençleri aldılar dediler ki, ‘bunlar mı Türkiye’yi yönetecek.’ Çocuklara hakaret ettiler. Evet siz Türkiye’yi yöneteceksiniz. Uzun söze gerek yok, yeni Türkiye’yi gençler inşa edecek” şeklinde konuştu.

Yalçın Akdoğan’ın konuşmasının ardından sahneye davet edilen, AK Parti milletvekili adaylarına, Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Yalçın Akdoğan tarafından, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun tablosu hediye edildi.
Kaynak: İHA