Başbakan Davutoğlu Yarın Denizli'de

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Denizli mitingini diğer illere örnek gösterilecek bir görkemle yapacaklarını söyledi.

Tin, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun yarın seçim çalışmaları kapsamında 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı'nda mitinge katılacağını belirtti.

Teşkilat mensuplarının Türkiye'nin en büyük mitinglerinden birini yapmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Tin, "Her seçim döneminde AK Parti'nin gövde gösterisi yaptığı mitinglerin yenisi 13 Mayıs Çarşamba günü saat 18.00'de yapılacak. Gerçekleştirilecek miting öncesinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Teşkilat mensuplarımız şehri karış karış gezerek halkımıza AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nun katılımı ile yapılacak mitinge davet mektubu ulaştırıldı" dedi.

Tüm Denizli halkını mitinge davet eden Tin, şunları söyledi:

"Partimizin Denizli'deki toplantıları ve mitingleri Türkiye çapında ses getiriyor. Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci'nin önderliğinde Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu hocamızı büyük bir heyecan ve coşku ile karşılayıp Denizli mitingini diğer illere örnek gösterilecek bir görkemde yapacağız. 7 Haziran'da yapılacak seçimler öncesinde Denizli milletvekili adaylarımızın vatandaşlarımız ile kucaklaşacağı büyük mitingimize tüm Denizli halkını davet ediyorum."

Kaynak: AA