CHP'li Biçer'den Dikkat Çeken Etkinlik
Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 3. sıra milletvekili adayı Dr. Tur Yıldız Biçer Anneler Günü dolayısıyla farklı bir etkinliğe imza attı. 20 kadınla birlikte 20 farklı anne acısına ortak olan Biçer ve beraberindeki kadınlar parti binasından Manolya Meydanında kadar ellerinde pankartlarla yürüdüler.

Dün akşam saat 20.00’de CHP İl başkanlığı Binasından çıkan ve ellerindeki pankartlarda, ‘Cumartesi Anneleri’, ‘Şehit Anneleri’, ‘Reyhanlı Anneleri’, ‘Soma Anneleri’, ‘Uludere Anneleri’, ‘Ermenek Anneleri’, ‘Gezi Anneleri’, ‘Plaza del Mayor Anneleri’, ‘Ramallah Anneleri’, ‘Gazze Anneleri’, ‘Kobane Anneleri’, ‘Telafer Türkmen Anneleri’, ‘Srebrenitsa Anneleri’, ‘Karabağ Anneleri’ ve ‘Hocalı Anneleri’ gibi yazılar taşıyarak dünyanın dört bir köşesinden 20 farklı anne acısına dikkat çekmek isteyen 20 kadın ile Manolya Meydanı’na kadar yürüyen Biçer meydanda elindeki karanfilleri annelerle paylaştı.
Görsel açıdan dikkat çeken etkinliğin içerik açısından da dünyanın bütün annelerinin acısına ortak olunması ve unutulmaması başta anneler olmak üzere meydandaki tüm vatandaşlardan da alkış aldı.
Biçer’in gerçekleştirdiği etkinlik siyasette kadının neden var olması gerektiğini de gözler önüne serdiğini kaydeden vatandaşlar Biçer’i tebrik ettiler. Karanfil dağıtımının ardından Biçer ve beraberindeki 20 kadın taşıdıkları pankartları meydana bırakarak yaktıkları mumlarla anne yazdılar.
