Çalık'a Anneler Günü Sürprizi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili adayı Öznur Çalık’a danışmanları ve korumaları tarafından Anneler Günü sürprizi yapıldı. Danışman ve korumaları, ellerindeki çiçeklerle Çalık’ın Anneler Günü’nü kutladı.

Çalık'a Anneler Günü Sürprizi
Anneler Günü ile ilgili bir mesaj veren Çalık, annesiz bir Anneler Günü geçirmenin burukluğunu yaşadığını ifade etti.

Çalık, “Anneler Günü, 50 yaşına geldim ve ilk kez bu sene annesiz bir Anneler Günü geçireceğim. O yüzden yüreğim çok buruk. Ama Allah’a hamdolsun ki Yüce Rabbim bize annelik duygusunu yaşatmış ve hissettiriyor. Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın. Hiçbirimize evlat acısı göstermesin ve evlatlarımızla imtihan etmesin. Ama tabi ki annelerimizin yeri bir başka. Başınızı dizine koyduğunuzda bütün sorunlarınızın bittiğini hissettiğiniz ve siz üzüldüğünüzde üzülen bir yürek. Anneniz olmayınca olmuyor. Bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili adayı Bülent Tüfenkci ise Anneler Günü’nü kutlayarak, "Annelik gerçekten kutsal bir görev. Rabbimizin özellikle bahşettiği ve bütün annelerimizin kutsal olduğuna inandığımız bir gün. AK Parti iktidarında da annelerimize öncelik verdik" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, anneliğin kutsal bir görev olduğunu belirterek, "Bizlere karşılıksız sevmeyi ve fedakarlığı anneler öğretti. Hoşgörüyü annelerimiz öğretti. Biz onları ne kadar ihmal etsek de, onlar bizleri hiçbir zaman ihmal etmedi" dedi.

Kaynak: İHA