Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Mersin'de
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçel'de muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet etti.

Cami avlusunda vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektiren Bakan Çavuşoğlu, caminin karşısındaki bir kahvehanede, İçel Valisi Özdemir Çakacak, AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar ve protokol üyeleriyle çay içip, vatandaşlarla sohbet etti.
Kahvehanedekilere çay ısmarlayan Çavuşoğlu'nun yanına gelen bir kişi, hükümetin çalışmalarından memnun olduğunu belirterek, "Bu mümin ve Müslümanlar arkanızda. Allah yaptığınız hizmetlerden razı olsun" dedi.
Umut isimli engelli vatandaş da Çavuşoğlu ile sohbet etti, bir işte çalıştığını ve işinden memnun olduğunu söyledi.
Umut'un annesi de engelli olmasına rağmen oğlunun iş bulduğunu ifade ederek, AK Parti hükümetleri döneminde engellilere çok fazla ayrıcalık tanındığını vurguladı.
Çavuşoğlu, daha sonra İçel Ekonomi Platformu tarafından bir otelde düzenlenen toplantıya katıldı.
Toplantı, basına kapalı gerçekleştirildi.
