Batman'da 1 Mayıs Kutlamaları
Türkiye geneli kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı, Batman’da 9 ilin katılımı ile kutlandı.

Etkinliğe Batman Petrol-İş Şube Başkanı Mustafa Tekik, Eğitim-Sen, SES, Tümbel-Sen, Tabipler Odası, Minibüsçüler Odası ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Meydanı’na kadar yürüyen binlerce kişi, burada düzenlenen etkinliklerle 1 Mayıs’ı kutladı. Sendika üyesi işçilerin yanı sıra çok sayıda vatandaşın da katıldığı etkinliklerde müzik eşliğinde uzun süre halaylar çekildi.
Düzenlenen etkinliklerde konuşan Petrol-İş Batman Şube Başkanı Mustafa Tekik, işçilerin tarihsel bir misyonla karşı karşıya kaldığını ifade ederek, her zaman işçinin yanında yer alacaklarını söyledi.
Bu günün işçiler için önemli bir gün olduğuna dikkati çeken Tekik, bütün sendika üyesi işçilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Düzenlenen etkinlikler davul zurna eşliğinde halay ve yerel sanatçıların konserleri ile devam ediyor.
