Avni Akyol Kampüsünde Kutlu Doğum Özel Programı

Kredi Yurtlar Kurumu Avni Akyol Kampüsünde Kutlu Doğum programı düzenlendi.

Avni Akyol Kampüsünde Kutlu Doğum Özel Programı
Avni Akyol Kampüsü Etüt Salonunda Müftülüğün bünyesinde bulunan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlilerinden Hasan Çiçek ve Hüseyin Üstün tarafından Kutlu Doğuma özel bir program düzenlendi.

Programa İl Müftüsü Selami Emen, Avni Akyol Kampüs Müdürü Kadir Taşkıran, KYK Eğitim Sorumlusu Halil Kanık, Konuralp İlahi grubu, Kampüs Din görevlisi ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Konuralp İlahi grubunun ilahileri, KYK öğrencileri tarafından sunulan ney dinletisi ve naat seslendirmesi katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Programda İl Müftüsü Selami Emen ‘’Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı’’ temalı bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında geçliğin önemine ve Peygamber Efendimizin gençlere verdiği değere de değinen Emen, programa emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Emen konuşmasında katılımcıların görüş ve önerilerini de dinleyerek, kendisine iletilen sorulara cevap verdi.

Program sonunda İl Müftüsü Selami Emen tarafından Avni Akyol Kampüsünde Din görevlisi Hilmi Yılmaz tarafından verilen Kur’an- Kerim eğitiminde başarılı olan öğrencilere Katılım Belgeleri verildi.

Ayrıca katılımcılara Kur’an-ı Kerim, İslam İlmihali, Hatemül Enbiya Hz. Muhammed ve muhtelif cep kitapları hediye edildi. Katılımcılara Kutlu Doğum Şerbeti ve pasta ikramının yapılmasının ardından, topluca kılınan yatsı namazı ile program son buldu.
Kaynak: İHA