Dicle Edaş'tan Eğitim Programı

Dicle Elektrik, sorumluluk alanındaki Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta çalışan personele belli periyotlar ile iş sağlığı ve güvenliği eğitimi veriyor.

Öncelikleri arasında işçi sağlığı ve güvenliğinin önemli bir yer tuttuğunu belirten Dicle Elektrikten yapılan yazılı açıklamada, kurumlarının sorumluluk alanında bulunan Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta çalışan tüm personellerine belli periyotlar ile iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verdiklerini belirtti.

Açıklamada, Dicle Akademi bünyesinde iş sağlığı ve güvenliği uzmanları tarafından verilen eğitimlere 6 ilde toplam 2 bin 100 personelin katılacağı belirtildi.
Dicle Akademi tarafından organize edilen proje ile her yıl en az bir kez olmak üzere tüm illerde bulunan Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ'ta çalışan personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verileceği belirtilen açıklamada, bu yıl yapılan eğitim çalışmalarına ise bugün Diyarbakır'da başlandığı belirtildi. Diyarbakır da başlatılan bu eğitim çalışmasını sırayla Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerinde bulunan personele verilecek olan eğitim çalışmalarının takip edeceği belirtildi.
Kaynak: AA