Mısır Savunma Bakanı Pakistan'da

Mısır Savunma Bakanı ve Silahlı Kuvvetler Komutanı Orgeneral Sıdkı Subhi Seyyid Ahmed, 2 günlük resmi ziyareti için Pakistan'ın başkenti İslamabad'a geldi.

Pakistan Ordu Sözcülüğünden yapılan yazılı açıklamada, Mısır Savunma Bakanı Sıdkı Subhi Seyyid Ahmed'in Pakistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Raşid Mahmud ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Rahil Şerif ile ayrı ayrı görüştüğü belirtildi.
Sözcülük, Mısır Savunma Bakanının Ravalpindi'de Genelkurmay Başkanlığında ilk önce Orgeneral Raşit Mahmud ile bir araya gelerek, güvenlik konuları ve iki ülke arasındaki savunma işbirliği üzerinde görüş alışverişinde bulunduğunu belirtti.

Orgeneral Rahil Şerif ile yapılan toplantıda ise bölge güvenliği ve iki ülke orduları arasındaki ilişkilerle alakalı konuların gündeme geldiği ifade edildi.
Pakistan Savunma Bakanlığı tarafından, Mısır Savunma Bakanı Seyyid Ahmed'in yarın Federal Savunma Bakanı Havaca Asif ve Federal Savunma Üretim Bakanı Rana Tanvir Hüseyin ile ayrı ayrı görüşmelerde bulunacağı belirtildi.

Kaynak: AA