Bera Ankara’ya Bir Ödül Daha

Ekovitrin Dergisinin gerçekleştirdiği “Yılın Starları Anketi”’nde, ‘Yılın Turizm Yatırımı’ dalında birinciliği Bera Ankara kazandı.

Bera Ankara’ya Bir Ödül Daha

Kombassan Holding bünyesinde “HELAL HİZMET” anlayışıyla faaliyet gösteren Bera Oteller Grubunun Aralık 2013’ten bu yana üyesi olan Bera Ankara’ya bir ödül daha.

BERA ANKARA’YA 16 AYDA 4 ÖDÜL
Ekovitrin Dergisinin bu yıl 14’üncüsünü gerçekleştirdiği Yılın Starları Anketi sonuçlandı. 1 Ocak’ta başlayan Yılın Starları Anketi 20 Mart akşamı sona erdi. ABD’den Çin’e kadar dünyanın dört bir yanından okuyucular www.ekovitrin.com sitesi ve Ekovitrin dergisindeki anket formunu doldurarak oylamaya katıldı.

27 ayrı kategoride 81 adayın yarıştığı Yılın Starları anket sonuçları 310.202 oyla belirlendi. Yılın Turizm Yatırımı alanında Bera Ankara en yüksek oyu alarak bu dalda birinciliği kazandı. Beş yıldızlı Bera Ankara Oteli yetkilileri yaptıkları açıklamada; 16 aydır Kombassan bünyesinde hizmet veren Bera Ankara’nın bu döneme 4 ödül sığdırmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

“TSE TARAFINDAN TURİZMDE TÜRKİYE’NİN İLK 'HELAL UYGUNLUK BELGESİ’
Bera Oteller Grubu, Konya’da iki, Alanya ve Ankara’da iki adet 5 yıldızlı olmak üzere toplam dört oteliyle alternatif turizmin öncüsü olarak faaliyet gösteriyor. Bera Otelleri, Türkiye’de turizm sektöründe, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından ilk 'Helal Uygunluk Belgesi'ni alan kuruluş olma unvanını elinde bulunduruyor. Bera Oteller Grubu’nun üyesi olan Bera Ankara, toplam 209 odası, Park Restoranı, Private VIP Salonu, Cafe del Habanos, Spa Merkezi, 4 Toplantı Salonu ile Ankara’nın merkezi Kızılay’da misafirlerine hizmet veriyor.
Kaynak: İHA