Acun'dan Turabi'ye sert uyarı

Sembol oyununda Hakan'a yaptığı hareket sonucu diskalifiye olan Turabi, dokunulmazlık oyunu öncesinde Acun Ilıcalı'dan uyarı aldı. Ilıcalı Turabi’ye “Seni diskalifiye ederiz” dedi.

Acun'dan Turabi'ye sert uyarı
Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, aynı yarışmacının 3 yanlış hareket yaptığı için artık sadece yarışmadan diskalifiye edilmesinin söz konusu olmayacağını ve 1 hafta boyunca Turabi'nin yarışmalardan men edildiğini söyledi.

Turabi'nin bir daha bu şekilde bir davranış sergilerse yarışmadan eleneceğini açıklayan Acun Ilıcalı, bunun son ikaz olduğunu söyledi.

Dokunulmazlık oyunu öncesi açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı şöyle konuştu:

Acun Ilıcalı, Turabi'yi bir hafta boyunca tüm oyunlarda diskalifiye etti. Turabi 1 hafta boyunca oyunlarda oynamayacak… Fakat bunun dışında bu kez durum daha da ciddi.

Acun Ilıcalı Turabi'yi bu sefer ciddi şekilde uyardı… Sembol Oyununda Hakan'a tekme atarak centilmenlik dışı hareket yapan Turabi 5 Nisan'da oynanan sembol oyunundan diskalifiye edildi.

Daha sonradan adaya gelen Acun Ilıcalı, Turabi'nin yaptığı hareketi değerlendirdi ve Turabi'nin yüzüne karşı çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Acun Ilıcalı Turabi'ye dönerek “Burayı kirletmene izin veremeyiz. Temiz yarış… Yarışamıyorsan oyuna katılma” dedi.

Turabi'ye karşı uyarılarını sürdüren Acun Ilıcalı, “Burası Survivor.. Burada sadece yarışma yapmıyoruz. Burası ayrıca İradenizi kontrol etmeniz gereken bir yer, Yarışmanın amacı aslında bu” dedi.

Bir daha rakiplerine saldırırsa veya temas ederse onu yarışmadan eleyeceklerini, diskalifiye edeceklerini Turabi'ye açık açık anlatan Acun Ilıcalı, “Burada hiç bir yarışmacı ayrıcalıklı değil” diye konuştu.

Turabi'nin bir hafta boyunca hiç bir oyunda oynamayacağını, bir hafta içindeki tüm oyunlardan diskalifiye edildiğini anımsatan Acun Ilıcalı, Turabi'yi ciddi şekilde uyarmış oldu.


TURABİ'NİN SABIKASI KABARIK

İki hafta önce oyunu izlerken Hakan'ı iten Turabi, başka bir yarışmacıya dokunma ile müdahale ettiği için oyundan diskalifiye edilmişti. Bir sonraki hafta da Doğukan ile aduket kavgasına giren ve Doğukan'ın üzerine yürüyen Turabi yine olayı büyütmüş ve diskalifiye edilmişti.

BEYAZ GAZETE