Asgd'den Başkan Polat'a Ziyaret

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şubesi (ASGD) Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek, spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Asgd'den Başkan Polat'a Ziyaret
ASGD Malatya Şubesi Başkanı Akif Çelik ile yöneticiler Mehmet Türel, Fatih Avcı ve Ruhi Arslanboğa’nın hazır bulunduğu ziyarette Malatya sporu üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Başkan Akif Çelik, “Gerek amatör için yaptığınız hizmetler gerekse de Yeşilyurtspor adı altında hem A takımda hem de alt yapıdaki gayretiniz biz spora gönül vermiş insanları mutlu etti. Bizler size hayırlı olsun ziyaretine gelmeden sizler derneğimizi ziyaret edip bizi onurlandırmıştınız. Bugün hem iade-i ziyaret hem de bu güzel çalışmalarınızı takdir etmek için yönetimimizle, yanınızdayız. Yeşilyurt’un gençliği ve amatör sporun kalkınması için izlediğiniz yol haritası çok önemli. Belediye olarak spora vereceğiniz her desteğin yanında bizleri de her zaman arkanızda göreceksiniz. Umarım sizin sporla ve genç nesille ilgili duyduğunuz hassasiyeti, diğer başkanlarımız da hisseder” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, ASGD üyelerine spora verdiği katkı nedeniyle teşekkür etti. Polat, “Bizler her ne kadar destek oluyorsak, sizlerin spor gazetecileri olarak yaptığınız girişimler, ziyaretler, önerdiğiniz projeler çok önemli. Bu anlamda iyi bir sivil toplum örgütü rolü görüyorsunuz. Ben bu manada yönetiminize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Çok kısa bir süre zarfında, amatör için kiraz festivali turnuvası, Yeşiltepe’de tribün ve asfaltlama çalışmaları, öğrencilerimiz için satranç turnuvası, BAL’daki takımımız için ekonomik destek, kendi alt yapı sporcularımız ve diğer branşlar için kaynak aktarımı yaptık. Görme engelli takımımızı bünyemize kattık. Biz bunları hem genç neslimizi kötü alışkanlıklardan korumak hem de başarılı sporcuların, antrenörlerin elinden tutmak, bunları profesyonel hayata kazandırmak ve istihdam sağlamak için gerçekleştirdik. Sizlerin bizleri takdir etmesi doğru yolda olduğumuzu gösterir. İmkânlarımız ölçüsünde spora proje bazında destek olmaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA