AK Parti Çelikhan Seçim Karargahıni Açtı

AK Parti Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde seçim karargahının açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Çelikhan Seçim Karargahıni Açtı
Cumhuriyet Meydanında bulunan Belediye İşhanı’nda karargah açılışında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Çelikhan olarak hak ettikleri hizmetleri almaya başladıklarını söyledi.



Milletvekili adayları adına AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın bir konuşma yaptı. Aydın konuşmasında, Çelikhan’a yaptıkları hizmetlerden söz ederek Çelikhan’ın hak ettiği hizmeti almaya devam edeceğini söyledi.



Çelikhan’a Türkiye’ye örnek olacak bir TOKİ projesi hazırladıklarını ve önümüzdeki günlerde inşaatına başlanılacağını belirten Aydın, Çat Barajı ile cazibe yolu ile su getirme çalışması için 1 etap çalışmanın başladığını 2 etabın ise önümüzdeki aylar içinde başlanılacağını kaydetti.

1945 yılında gündemde olan Çelikhan Yeşilyurt Malatya yolunun kendi hükümetlerine döneminde bitirmesinin nasip olduğunu belirterek, asfaltlanmayan 10 kilometrelik yolun önümüzdeki günlerde asfaltlanarak bitirileceğini ifade etti.

Çelikhan Adıyaman arası yolun yeniden yapılması için projelendirme çalışmasının başladığını ve bu yolun da bitirilmesi ile birlikte Çelikhan’ın cazibe merkezi olacağını, Çelikhan’a içme suyu kazandırdıklarını bunun önemli bir proje olduğunu söyledi.



Çelikhan halkının topyekün istediği İmam Hatip Lisesi binasının bitmek üzere olduğunu da aktaran Aydın, önümüzdeki 4 yıl boyunca hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı. Açılışa AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekili adayları Adnan Boynukara, Halil İbrahim Fırat, Salih Fırat, İclal Yalçın Tutuş, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, AK Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mahmut Avcı, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Daha sonra ilçedeki sivil tolum kuruluşları ve muhtarlarla bir araya gelen AK Parti heyeti, muhtar ve STK’ların sorunlarını dinledi. Memur-Sen İlçe Temsilcisi Abdurrahman Üzümcü ve bazı muhtarlar söz alarak Çelikhan’ın Ak Parti’ye destek verdiğini ve Ak Parti’nin bunun karşılığında pozitif ayırımcılık yaparak Çelikhan’a farklı yatırımların getirilmesini istedi.

AK Parti Milletvekili adayları daha sonra ilçe genelinde esnaf ziyareti yaptı. Vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya çalıştı.

AK Parti Çelikhan ilçe teşkilatı tarafından daha sonra Çat Barajı mesire alanında misafirlere yemek ikramında bulunuldu.
Kaynak: İHA