Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Halil ǜrün, Remziye Sovacı ve Fatih Beder, Afyonkarahisar Gazetecileri DayanışŸma DerneğŸi'ni (AGD) ziyaret etti.

Genel Seçimlere Doğru
AK Parti Afyonkarahisar İl BaşŸkanı İbrahim Yurdunuseven, ziyarette, 7 Haziran seçimlerinin kendileri için çok önemli olduğŸunu söyledi.

Afyonkarahisar'da 5'i bir yerde olarak bütün ilçeleri ziyaret ettiklerini dile getiren Yurdunuseven, "Gündüzleri sivil toplum kuruluşŸlarını, akşŸamları köy ve mahalleleri ziyaret ediyoruz. Tüm halkımızdan AK Parti'ye destek istiyoruz" dedi.

ǜrün ise 7 Haziran seçimleri çin kampanya başŸlattıklarını ifade ederek, "Kurumsal bir parti olarak kendi ilkelerimiz doğŸrultusunda kendi programımızı hayata geçiriyoruz. Meslek kuruluşŸlarımızı da ziyaret ediyoruz. Siyaseten ne yaptığŸımızı biliyoruz. VatandaşŸlarımızın, kurumlarımızın, medya çalışŸanlarının da sorunlarına az-çok vakıfız." şŸeklinde konuşŸtu.

AGD Yönetim Kurulu BaşŸkanı Mehmet AbdioğŸulları ise basına gerekli özgürlüğŸün sağŸlanması gerektiğŸini ifade ederek, "Güvenlik gerekçesini anlıyoruz, ancak olaya bizim bakışŸımız da budur. Biz, çizgi olarak bütün partilere eşŸit mesafedeyiz. Her arkadaşŸımızın siyasi görüşŸlerine de saygılı olduk" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA