Edirneli İş Adamlarına Seminer

IF&Partners Firması kurucusu ve Ceo’su Gökhan Acar, şirketlerdeki sürdürülebilir büyümenin önemine değinerek, Türkiye’de son 5 yılda çift rakamlı olarak sadece 15 firmanın büyüdüğünü söyledi. Acar, ayrıca iş adamlarına yatırım ve şirketlerin uzun vadede ayakta durmaları yönünde bilgi verdi.

Edirneli İş Adamlarına Seminer
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve IF&Partners Şirketi işbirliği ile Edirne’de bulunan iş adamlarına ’Şirket, Satış ve Ortaklıkları’ konulu seminer verildi.

ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt, seminerin açılış konuşmasında, sanayi odası olarak Edirne’deki şirketlere yönelik kendilerini büyütebilmeleri ve dünya şirketleri olma anlamında çalışma yaptıklarını söyledi.



Seminerde, IF&Partners Firması kurucusu ve Ceo’su Gökhan Acar şirketlerinden bahsederek yatırım bankacılığı ve kurumsal finansman hizmetleri sunduklarını söyledi.

Kendi şirketleri bünyesinde şirket alım, satım ve ortaklıkları yaptıklarını ifade eden Acar, ETSO üyelerine şirket evliliklerinden, geleceğin şirketlerine yönelik bilgiler verdi. Günümüz şirketlerinin en büyük sıkıntılarından birisinin karsızlık olduğuna dikkat çeken Acar, niye kar edilemediği, firmaların niye rekabetle başa çıkamadıkları, şirketlerin neden zor duruma düştüğü yönünde ve finansal okuryazarlık konularında bilgiler aktardı.

Acar, gelecekteki 10 yılı görebilmenin önemli olduğuna dikkat çekerek, "İnovasyon şirketlerde son derece etkili olacaktır. Aksi takdirde, şirketlerin gelecekleri risk altındadır. Önceliklerden bir tanesi de, nakit akışı ve finans okur yazarlığı, nitelikli insan gücü de gelecekte etkili olacaktır" dedi.

Kaynak: İHA