Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

şžanlıurfa'da Uluslararası Pazarlama Stratejileri ve DışŸ Ticaret EğŸitimi düzenlendi.

şžUTSO'dan yapılan açıklamaya göre, TOBB şžanlıurfa Genç GirişŸimciler kurulu tarafından şžanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (şžUTSO) Uluslararası Pazarlama Stratejileri ve DışŸ Ticaret EğŸitimi gerçekleşŸtirildi.

Genç GirişŸimciler Kurulu BaşŸkanı Halil Görgün, genç girişŸimcilerin sayısını arttırmayı hedeflediklerini aktararak, "Hedefimiz ilimizdeki genç girişŸimlerinin kendilerini gelişŸtirmesini sağŸlamak. Bu kapsamda eğŸitim, kurslar, seminer ve paneller düzenliyoruz. LJalışŸmalarımız devam edecek" şŸeklinde konuşŸtu.

Rönesans Kurumsal Planlama Bölüm BaşŸkanı Nail şžencan tarafından verilen eğŸitimde, uluslararası pazarlama stratejileri oluşŸturma, gelişŸtirme ve uluslararası ticaret kuralları anlatıldı.


- Siverek'te parklarda ilaçlama çalışŸması

Siverek Belediyesi tarafından park ve bahçelerde ilaçlama çalışŸması yapıldı.

Belediye LJevre Koruma ve Kontrol MüdürlüğŸünce ilçede bulunan park ve bahçelerde kene ve haşŸerelere karşŸı ilaçlama yaptı.

Belediye BaşŸkanı Resül Yılmaz, vatandaşŸların rahat gezebilecekleri sağŸlıklı yaşŸam alanları oluşŸturmak için çalışŸmalarını sürdürdüklerini aktararak, "Belediye olarak günler öncesinden vatandaşŸlarımızın sorunsuz bir yaz geçirmeleri için tüm önlemlerimizi aldık sıcak havalarda özelikle parklarda kene ve haşŸerelere karşŸı parklarımız ilaçlanıyor, diğŸer alanlar refüj, kaldırımlarda ki ağŸaçları ilaçlamaya başŸladık" şŸeklinde konuşŸtu.

Ayrıca, temizlik ekipleri kırsaldaki Kaynak ve Karabahçe Mahallelerindeki okul ve camilerde temizlik yaptı.
 

Kaynak: AA