Gökçek: Kılıçdaroğlu kendini yalanlıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in gündeminde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim vaatleri vardı. CHP'nin seçim vaatlerini eleştiren Gökçek, Kılıçdaroğlu’nu SSK Genel Müdürlüğü dönemindeki sözleriyle vurdu

Gökçek: Kılıçdaroğlu kendini yalanlıyor
Gökçek: Kılıçdaroğlu kendini yalanlıyor
Melih Gökçek, Beyaz Tv'de Latif Şimşek'in sunduğu 'Dinamit' programının canlı yayın konuğu oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun verdiği seçim vaatlerini 'hayal' olarak değerlendiren Gökçek, verdiği örneklerle Kılıçdaroğlu'nu kendi kendine yalanlattırdı.

KENDİ SÖZLERİYLE VURDU


Gökçek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaadi olarak 1500 TL asgari ücret vereceğini açıkladığını belirtirken, Kılıçdaroğlu'nun SSK döneminde işveren üzerindeki ağır yükten yakındığını söyledi. Söylemlerini gazete manşetleri ile destekleyen Melih Gökçek 'Kılıçdaroğlu herhalde ben de olsam kaçak işçi çalıştırırım' dedi.

MİLLETİ ENAYİ YERİNE KOYMA


CHP'nin 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlere yönelik vaatlerini bir bir çürüten Gökçek,  “Kılıçdaroğlu siyaset yapacağım diye milleti enayi yerine koyma” diye konuştu.

MADEM BULUYORDUN, DÜN BULSAYDIN


Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürlüğü döneminde emekli zammıyla ilgili  ' Zammı veren kaynağını bulsun' açıklamalarının bulunduğu gazete küpürünü gösteren Gökçek 'Böyle bir rezalet olamaz. 'Zammı veren kaynağını bulsun' diyen Kılıçdaroğlu, bugün diyor ki 'Ben kaynak bulurum' Madem buluyordun, dün bulsaydın.' şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE


Gökçek: Kılıçdaroğlu kendini yalanlıyorGökçek'ten çarpıcı İhsanoğlu iddiası Gökçek: Kılıçdaroğlu kendini yalanlıyorAmerikan askerlerini böyle karşıladılar