Özyılmaz Medya’dan Görkemli Açılış

Manisa’da fotoğraf sektöründe isim yapan Özyılmaz Medya'nın yeni işyeri görkemli bir açılışla gerçekleştirildi.

Özyılmaz Medya’dan Görkemli Açılış
Manisa’da yıllardır fotoğrafçılık sektörüyle uğraşan ve isimlerinden sıkça söz ettiren Özyılmaz Medya, düğün sektörünün yanı sıra reklam tanıtım filmi çekimlerine de ağırlık veriyor.
Genç çiftlerin en mutlu anlarını ölümsüzleştiren Hilmi-Remziye Özyılmaz çifti uzun yıllardır bu sektörün içerisinde olduğunu kaydederek Özyılmaz Medya olarak her geçen gün biraz daha büyümenin mutluluğunu ve onurunu yaşadıklarını söyledi.

Fotoğraf Sanatçısı Hilmi Özyılmaz işyerinin açılışında yaptığı konuşmada açılışa katılım gösteren herkese teşekkür ederek şunları söyledi:
“Yıllardır fotoğrafla iç içe olduğumuz Manisa’da Özyılmaz Medya olarak iş yerimizi açmak nasip oldu ve açılışımızı gerçekleştirdik. Özyılmaz Medya olarak çiftlerimizin fotoğraflarını çekmek bize büyük mutluluk veriyor. Şöyle düşündünüz mü hiç; kuafördesiniz, yanınızda bir tek anneniz, kardeşiniz belki en yakın arkadaşınız bir de fotoğrafçınız var. Herkes kendi duygularıyla karışmışken size tamamen odaklanan, hiçbir anınızı kaçırmamaya çalışan tek kişi fotoğrafçınız olacaktır. Bu durum bir aşama sonrasında öyle bir birliktelik duygusu yaratıyor ki, çoğu zaman en ufak aksiliği, müdahale gerektiren durumu ilk önce biz fark ediyoruz. Kendimizi gelinin fermuarını kapatırken, gelinliğin düşen taşını yapıştırırken, üzerinize bulaşan lekeyi sodayla silmeye çalışırken, damadın papyonunu takarken buluyoruz. İlk fotoğrafı yakalamak için gelin arabasının kapısını ilk biz açıyor, damadın terini biz siliyoruz. Günün sonunda gelin ve damat ‘Ne güzel iki dost daha kazandık’ dediğinde ya da sayende ‘Kardeşimin eksikliğini hiç hissetmedin’ diye sarıldığında ‘İyi ki biz bu işi yapıyoruz’ diyoruz. ‘İyi ki insanların en özel günlerine, yüreklerine dokunuyoruz’ diyoruz. Düğün fotoğrafçısı önemlidir. Fotoğrafçınız iyiyse gününüz iyi geçecek demektir. Fotoğrafçınız özgün ve yaratıcıysa düğün fotoğraflarınız benzersiz olacak; fotoğrafçınız sanatçıysa, fotoğraflarınız birer sanat eserine dönüşecek demektir. İyi iletişim kurabiliyorsa, sizin modunuzu yükseltebiliyorsa, somurturken sizi güldürebiliyorsa, sıradan anları gösterişli ve eşsiz kılabiliyorsa, ertesi gün ve sonrasında yıllar boyu heyecanla bakacağınız ve hiç sıkılmayacağınız fotoğraflarınız olacak demektir.”

DÜĞÜN FOTOĞRAFÇISI NE ZAMAN AYARLANMALI?
Düğün fotoğrafçısının ne kadar zaman önce ayarlanması konusu da bilgi aktaran Fotoğraf Sanatçısı Özyılmaz, “Türkiye'de insanlar en sona fotoğraf işini bırakıyor nedense. En son hallederiz gözüyle bakılıyor. En sona kalan fotoğraf işindeyse insanların istediği fotoğrafçıyı ayarlaması, fotoğraf işi için uygun bütçeyi ayarlaması zorlaşıyor. Biz de evlendik, aynı yollardan geçtik, yaptığımız ilk şey fotoğrafçımızı ayarlamaktı. Çünkü en çok istediğimiz şey, su gibi akıp geçecek düğünümüzü bir ömür hatırlatacak, ölümsüz karelere sahip olmaktı. Bizi bir sene sonrasındaki düğünü için arayıp bilgi edinen, rezervasyon yaptıran kişiler olduğu gibi düğüne bir hafta kala, hatta iki gün kala bile arayanlar oluyor. Fotoğraf ve fotoğrafçınız önemlidir. Düğün hikâyenizi yansıtacak en güzel şey, fotoğraftır.” dedi.

KARI-KOCA DÜĞÜN FOTOĞRAFÇISI OLMAK
Karı-koca birlikte bu işi yapmanın mutluluğu içerisinde olduğunu kaydeden Özyılmaz çifti, “Bizimle tanışan, düğünlerini bize emanet eden herkes aynı şeyi söylediği için, büyük bir rahatlıkla söyleyebilirim ki, karı koca çalışmamız, harika bir duygu. Bundan 2 sene önce aynı duyguları yaşamış iki insan olarak, gelin ve damatla büyük bir empati duygusu geliştirmiş bulunuyoruz. Sizin ne hissettiğinizi anlamak, bizim işimizi mükemmel kılıyor. Hilmi; damat beyle ilgilenirken, Remziye de gelin hanımı takip ediyor. Elbette ki bu sadece hazırlanış kısmında böyle. Aynı şeye erkek ve bayan gözüyle bakmanın farklılıkları karelerimize yansıyor. Biz kazancımızı maddi yönüyle değil, çiftlerimizle kurmuş olduğumuz dostluk bağı en büyük servetimizi oluşturuyor” ifadelerini kullandılar.

ALAÇATI’DAN SONRA CUNDA ADASI
Hilmi Özyılmaz, yaz aylarında yeni evlenen çiftlerin Alaçatı ve Çeşme gibi dış çekim fotoğraflarının çekimlerinin yapıldığı yerlere şimdi de Ayvalık Cunda Adası’nın da eklendiğini kaydetti.

Genç çiftlerin fotoğraf çekimi için Manisa’da Cunda Adası’na götürdüklerini anlatan Özyılmaz, Cunda Adası’nda farklı mekanların olduğunu ve burada yapılan çekimlerden çiftlerin memnun olduğunu kaydetti.

REZERVASYON
Son olarak İletişim bilgileri konusunda bilgi aktaran Hilmi Özyılmaz, “Gelin damatlarımız düğün günleri belli olduğu anda bizlere ulaşıp ön rezervasyon yaptırmaları bile mümkün. Rezervasyon yaptırmak için de 0 554 855 14 97 numaralı telefondan her zaman ulaşabilirler. Fotoğraflarımızı ise www.facebook.com/hilmiozyilmazfan sayfasından ya da www.bizisencek.com web adresimizden takip edebilirler.” dedi.

“KATILIM GÖSTEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”
Özyılmaz çifti açılışlarına gelen, gelemese bile telefon ile ulaşan herkese teşekkür ederek şunları söyledi: “Katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Yanımızda olan başta ailelerimiz olmak üzere arkadaşlarımıza ve tüm herkese teşekkür ediyoruz. Gelen ve gelemeyip de telefonlar ulaşan, çiçekleriyle ve çelenkleriyle iş yerimizi renklendiren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.”
Kaynak: İHA