Vali Makamına Minik Ömer’e Teslim Etti

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamına minik Ömer’i teslim etti.

Vali Makamına Minik Ömer’e Teslim Etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, nezaretinde Efeler Yunus Emre İlkokulu Müdürü Nadir Coşkun ile öğretmen İbrahim Varvil ve 4. sınıf öğrencileri Beyza Akay, Ömer Kural, Yeri olup olmadığını Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu öğrencisi Damla Karasakal Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret ettiler.

Öğrencileri kapıda karşılayan Vali Ayyıldız’ın makamına Ömer Kural oturdu. Vali Ayyıldız’da karşısına oturarak kendilerinden bir isteği olup olmadığını sordu.

Minik Vali Ömer Kural, okul yolunun çok kötü olduğunu ve bu yolun düzeltilmesini ayrıca şehrin çeşitli yerlerindeki oyun parklarının çok sağlıksız ve tehlikeli olduğunu dikkat çekip oyun alanlarında düzenlemeler yapılmasını istedi.

TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARDA BAYRAM YAPACAK
Vali Erol Ayyıldız, Ömer Kural’ın isteklerinin yerel yönetimler tarafından yapılacağını bunları da şehrin idari amiri olarak yerel yönetimlere ileteceğini kaydetti.

23 Nisan kutlama programı hakkında Vali Erol Ayyıldız’a bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, her okulda çeşitli programlar düzenleneceğini, genel programın ise yarın İstasyon Meydanı’nda yapılacağını belirtti.

Töre, hastanelerde tedavi gören öğrenciler içinde çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade etti.

Minik konuklarına çeşitli nasihatlerde bulunan Vali Ayyıldız, konuklarını kapıda hediyeler vererek uğurladı.
Kaynak: İHA