Kılıçdaroğlu Mersin'de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkede CHP iktidarında yoksul aile kalmayacak. Yoksulluğu tarihe gömeceğim, hepiniz bundan emin olun. Sizin için çalışıp, sizin için mücadele edeceğim" dedi.

Kılıçdaroğlu, Tarsus ilçesine bağlı Dörtler Mahallesi'nde partililerle bir araya geldi. Burada yörük çadırına giren Kılıçdaroğlu, ayran içip, sıkma yedi.
Burada partililere hitap eden Kılıçdaroğlu, seçime kısa bir süre kaldığını belirterek, Türkiye'yi içerisinde bulunduğu kötü koşullardan kurtarmak için beraber mücadele edeceklerini söyledi.

Bu mücadelenin öncülüğünü yörüklerin yapmasını isteyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:
"Her bölgeyi biliyor ve geziyorum. Olabildiğince sizlerle beraber olmak istiyorum. Yeni ve güzel bir başlangıç yapalım, huzurlu ve mutlu bir Türkiye'yi inşa edelim. Köylü ürettiği ürünün bedelini alsın, alın terinin karşılığını alsın. Emeklimiz Ramazan ve Kurban Bayramı'nda birer maaş ikramiye alsın. Diyorlar ki, 'Kaynağı nereden bulacaksın?' İster sarayda otur, ister villada otur, sözüm söz bütün hortumları keseceğim ve millete vereceğim."
Kılıçdaroğlu, halkın parasını halk için kullanacağını belirterek, şunları kaydetti:
"Sizin vergilerinizi sizin mutluluğunuz için kullanacağım. Bu ülkede CHP iktidarında yoksul aile kalmayacak. Yoksulluğu tarihe gömeceğim, hepiniz bundan emin olun. Sizin için çalışıp, sizin için mücadele edeceğim. Onurlu bir insan kaçak saraylarda oturmaz. Bu kadar yoksulluk varken saraylarda oturulmaz. 17 milyon yoksulumuz var. 21. yüzyılın Türkiyesi'nden söz ediyorum, 2015 yılından söz ediyorum. O nedenle Haziran'da sandığa gideceğiz, yaşanabilir bir Türkiye'yi, yaşanacak bir Türkiye'yi, huzurlu bir Türkiye'yi beraber inşa edeceğiz."

Kaynak: AA