Yalın, Denizli'de Hayranları İle Buluşacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Denizlilileri ünlü sanatçı Yalın'ın vereceği konser ile buluşturacak.

Yalın, Denizli'de Hayranları İle Buluşacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla dev bir organizasyona imza atıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Yalın konseri düzenliyor. Sevilen sanatçı Yalın'ı hayranlarıyla bir araya getirecek Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin konser organizasyonu 25 Nisan tarihinde Delikliçınar Meydanı'nda saat 20.30'da başlayacak. Regaip Kandili'nin 23 Nisan'da olması dolayısıyla konserin 25 Nisan'da düzenlendiği kaydedildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konserene tüm Denizlilileri davet ederek, "Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da bayram coşkusunu hep birlikte yaşamak için güzel bir organizasyona imza atacağız. Milli bayram coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. 25 Nisan'da tüm hemşehrilerimi Delikliçınar Meydanı'na bekliyorum" dedi.

Kaynak: İHA